EHBO bij BMX wedstrijd

EHBO bij BMX wedstrijd

EHBO bij BMX wedstrijd in Volkel

Afgelopen weekend is ons medisch team aanwezig geweest voor de verzorging van EHBO bij BMX wedstrijd in Volkel.

Inmiddels is het festival seizoen al mooi op gang aan het komen. Hier draaien we lekker in mee met verschillende festivals door het hele land.
Om een keer aanwezig te zijn bij een evenement overdag, is dan een leuke afwisseling.

Afgelopen weekend waren we aanwezig in Volkel bij een regionale BMX wedstrijd.
Dit was een leuke en gezellige wedstrijd met een fijne en vooral warme lentezon erbij. Ook hier was onze uitrusting op aangepast, met flessen zonnebrandcrème toegevoegd aan de basis uitrusting.  
EHBO bij BMX wedstrijden vraagt toch net een iets andere aanpak dan een festival.
Naast de diverse regels waar rekening mee gehouden moet worden, zijn er natuurlijk ook de nodige variaties op letsels mogelijk. Dit varieert van schaafplekken tot ernstige breuken of inwendige letsels.
Met een zeer ervaren EHBO team hebben we alle gewonden weer goed op weg, of eigenlijk beter gezegd, op de baan geholpen. Gelukkig is alles rustig verlopen en zijn er geen ernstige verwondingen geweest.

Ook de EHBO´ers waren een keer blij om niet midden in de nacht thuis te komen. Alles bij elkaar zijn we weer een leuke ervaring rijker.
Het was niet onze eerste ervaring voor  EHBO bij BMX wedstrijden, maar wel de eerste keer dit jaar weer.

We kijken alweer uit naar de volgende inzet. 

Bent u ook op zoek naar een eerste hulp team voor het verzorgen van EHBO bij BMX wedstrijd, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden welke wij kunnen bieden en maken een passende en vrijblijvende offerte voor u.
U kan ons bereiken via onze contactpagina

Uiteraard zijn wij ook te vinden op andere sportevenementen. Van kleine wedstrijden tot complete toernooien. 

 

 


Facebook feed

5 years ago
≥ Motorola VHF en UHF portofoons met veel accessoires - Portofoons en Walkie-talkies - Marktplaats.nl

9x gp340 vhf 2x gp340uhf 2x gp380uhf 1x dp??? 1X 6 vaks multilader meerdere losse laders ook nog beschikbaar 21x accu, varierend van nieuw tot bijna op 6x spreeksleutel 12x beveiligingsoortjes doe

5 years ago
FDA or Not FDA… That's the question? | AED-blog

Afgelopen week is er onrust ontstaan op de Nederlandse AED markt, omdat het burgerhulpverleningssysteem HartslagNu (voorheen HartveiligWonen en HartslagNu) blijkbaar klanten had gemaild dat ze hun ... See more

5 years ago
Cardioloog waarschuwt over de levensgevaarlijke risico's van energiedrankjes: „Russische roulette.”

Drink je vaak een van de populaire energiedrankjes? Als dat zo is, moet je dit goed lezen en er even over nadenken. Energiedranken kunnen gevaarlijker zijn dan veel mensen denken.

5 years ago

Zo mooi dat we hierbij mochten zijn.
Het bezoek van onze koningin aan de Noordkade en Blauwe Kei, en wij mochten erbij zijn ter ondersteuning voor de eventuele incidenten.

« 1 of 3 »