Bedrijfsfeest ondersteunen

Bedrijfsfeest ondersteunen

Categorie : Geen categorie

Bedrijfsfeest en open dag.

Afgelopen weekend zijn we naast de bekende festival inzetten ook aanwezig geweest bij meerdere bedrijven voor ondersteuning bij een bedrijfsfeest en open dag.

Een open dag werd door ons ondersteund, vanwege de grote opzet van het evenement, maar ook omdat de eigen BHV’ers deze dag zelf feestelijk mee wilde maken.
Aangezien een deel van het industrieterrein afgesloten was, hebben wij naast een EHBO team ook verkeersregelaars geregeld om deze dag goed te laten verlopen.
Bezoekers hebben uitgebreid de mogelijkheid gehad om rond te kijken en te ervaren wat er gemaakt werd. 
Daarnaast was er voor de kleinere bezoekers ook nog het nodige geregeld, springkussens, knutselen etc.

Een bedrijfsfeest was als afsluiting van een heel feestweekend, waar op deze slotdag nog eens uitgebreid gevierd werd hoelang het bedrijf al bestaat. Dit werd gedaan met meerdere optredens van bekende artiesten, voldoende eten en drinken en een hoop gezelligheid.
En ook hier was aan de kleintjes gedacht met tal van activiteiten.
Dit feestje hebben we met een EHBO team ondersteund, waar gelukkig alles rustig verlopen is.

U ziet, het zijn niet alleen festivals en feesten waar we te vinden zijn, maar ook bedrijfsfeesten, open dagen, sport evenementen etc. verzorgen wij de ondersteuning.

Wilt u meer informatie of wij ook uw bedrijfsfeest of open dag kunnen ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Of kijk hier voor meer informatie.

 

 


Facebook feed

3 years ago
Theater De Blauwe Kei

Met een team mogen wij aanwezig zijn ter ondersteuning.
Dit is toch schitterend om te mogen doen en ook bij ons is dit de kers op de taart.

Wil je er maandag graag bij zijn om een glimp van Koningin Maxima op te vangen. Bij P1 en aan de achterkant bij de kade heb je de mogelijkheid. De verwachte aankomsttijd van Koningin Maxima is om ... See more

3 years ago
How to do CPR…!! Can’t stop laughing – Cholchetvideos

Uncategorised  How to do CPR…!! Can’t stop laughing 31st August 2018 Seang Hong 0 Comments Importance of CPR Cardiopulmonary resuscitation (CPR) is a lifesaving technique. It aims to keep blood ... See more

4 years ago
Zeeuwse leverancier waarschuwt voor oververhitte AED's

VLISSINGEN - AED-leverancier Medisol in Vlissingen, die door heel Europa hartmassageapparaten levert, waarschuwt eigenaren voor oververhitting. Toestellen die in de zon hangen, kunnen onbruikbaar ... See more

4 years ago

Vandaag aanwezig ter ondersteuning op Engelermeer in den Bosch.

« 2 of 3 »