Over ons

MEDICAL EVENT SERVICE VERZORGT EVENEMENTENONDERSTEUNING.

Ontstaan;

EHBOservice.eu is gestart in 2011 met een webshop.
Het basis assortiment werd al snel groter en groter. Onze kracht is het leveren van een breed assortiment maar ook de keuze uit meerdere merken.
Naast de verkoop van materialen verzorgen wij ook verbandtrommel service op locatie. Vele bedrijven bezoeken wij jaarlijks om ervoor te zorgen dat ze in geval van ongevallen toch met de juiste middelen en materialen de eerste hulpverlening kunnen verzorgen.
Inmiddels is naast de assortimentsuitbreiding ook de mogelijkheid tot opleiding ontstaan, de verhuur van materialen en de evenementenondersteuning.
Het evenementenondersteuning gedeelte van EHBOservice.eu is sinds 2016 onder een eigen identiteit gaan werken. In het voorjaar is dit onder de naam Medical Event Service verder gegaan.
EHBO-verhuur.nl is er voor de verhuur van materialen indien u op een evenement eens wat extra nodig heeft, of slechts tijdelijk wat materialen nodig heeft en deze niet zelf aan wil schaffen.

Op het gebied van evenementenondersteuning hebben wij een enthousiast, goed opgeleid en gemotiveerd team met eerste hulp verleners voor u klaarstaan.
Naast een passende opleiding hebben onze medewerkers ook veelal een achtergrond uit de praktijk. Hierdoor kunnen ze u voorzien van informatie en hulp bieden gebaseerd op ervaringen uit werkelijke situaties.

Aangezien de hulpvragen ook niet alleen op kantoortijden voorkomen, staan wij ook buiten deze tijden voor u klaar.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Wij nemen uw totale zorg uit handen!

Met vriendelijke groet,

Patrick Loosschilder
Oprichter/eigenaar

EHBO team

De hulpverleners van Medical Event Service zijn oa te vinden voor evenemenenondersteuning in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg. Maar ook in Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn, Zwolle, Weert, Roermond, etc.


Facebook feed

5 years ago
Theater De Blauwe Kei

Met een team mogen wij aanwezig zijn ter ondersteuning.
Dit is toch schitterend om te mogen doen en ook bij ons is dit de kers op de taart.

Wil je er maandag graag bij zijn om een glimp van Koningin Maxima op te vangen. Bij P1 en aan de achterkant bij de kade heb je de mogelijkheid. De verwachte aankomsttijd van Koningin Maxima is om ... See more

5 years ago
How to do CPR…!! Can’t stop laughing – Cholchetvideos

Uncategorised  How to do CPR…!! Can’t stop laughing 31st August 2018 Seang Hong 0 Comments Importance of CPR Cardiopulmonary resuscitation (CPR) is a lifesaving technique. It aims to keep blood ... See more

5 years ago
Zeeuwse leverancier waarschuwt voor oververhitte AED's

VLISSINGEN - AED-leverancier Medisol in Vlissingen, die door heel Europa hartmassageapparaten levert, waarschuwt eigenaren voor oververhitting. Toestellen die in de zon hangen, kunnen onbruikbaar ... See more

5 years ago

Vandaag aanwezig ter ondersteuning op Engelermeer in den Bosch.

« 2 of 3 »