Bedrijfsfeest ondersteunen

Bedrijfsfeest ondersteunen

Categorie : Geen categorie

Bedrijfsfeest en open dag.

Afgelopen weekend zijn we naast de bekende festival inzetten ook aanwezig geweest bij meerdere bedrijven voor ondersteuning bij een bedrijfsfeest en open dag.

Een open dag werd door ons ondersteund, vanwege de grote opzet van het evenement, maar ook omdat de eigen BHV’ers deze dag zelf feestelijk mee wilde maken.
Aangezien een deel van het industrieterrein afgesloten was, hebben wij naast een EHBO team ook verkeersregelaars geregeld om deze dag goed te laten verlopen.
Bezoekers hebben uitgebreid de mogelijkheid gehad om rond te kijken en te ervaren wat er gemaakt werd. 
Daarnaast was er voor de kleinere bezoekers ook nog het nodige geregeld, springkussens, knutselen etc.

Een bedrijfsfeest was als afsluiting van een heel feestweekend, waar op deze slotdag nog eens uitgebreid gevierd werd hoelang het bedrijf al bestaat. Dit werd gedaan met meerdere optredens van bekende artiesten, voldoende eten en drinken en een hoop gezelligheid.
En ook hier was aan de kleintjes gedacht met tal van activiteiten.
Dit feestje hebben we met een EHBO team ondersteund, waar gelukkig alles rustig verlopen is.

U ziet, het zijn niet alleen festivals en feesten waar we te vinden zijn, maar ook bedrijfsfeesten, open dagen, sport evenementen etc. verzorgen wij de ondersteuning.

Wilt u meer informatie of wij ook uw bedrijfsfeest of open dag kunnen ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Of kijk hier voor meer informatie.

 

 


Facebook feed

5 years ago
≥ Motorola VHF en UHF portofoons met veel accessoires - Portofoons en Walkie-talkies - Marktplaats.nl

9x gp340 vhf 2x gp340uhf 2x gp380uhf 1x dp??? 1X 6 vaks multilader meerdere losse laders ook nog beschikbaar 21x accu, varierend van nieuw tot bijna op 6x spreeksleutel 12x beveiligingsoortjes doe

5 years ago
FDA or Not FDA… That's the question? | AED-blog

Afgelopen week is er onrust ontstaan op de Nederlandse AED markt, omdat het burgerhulpverleningssysteem HartslagNu (voorheen HartveiligWonen en HartslagNu) blijkbaar klanten had gemaild dat ze hun ... See more

5 years ago
Cardioloog waarschuwt over de levensgevaarlijke risico's van energiedrankjes: „Russische roulette.”

Drink je vaak een van de populaire energiedrankjes? Als dat zo is, moet je dit goed lezen en er even over nadenken. Energiedranken kunnen gevaarlijker zijn dan veel mensen denken.

5 years ago

Zo mooi dat we hierbij mochten zijn.
Het bezoek van onze koningin aan de Noordkade en Blauwe Kei, en wij mochten erbij zijn ter ondersteuning voor de eventuele incidenten.

« 1 of 3 »