Over ons

MEDICAL EVENT SERVICE VERZORGT EVENEMENTENONDERSTEUNING.

Ontstaan;

EHBOservice.eu is gestart in 2011 met een webshop.
Het basis assortiment werd al snel groter en groter. Onze kracht is het leveren van een breed assortiment maar ook de keuze uit meerdere merken.
Naast de verkoop van materialen verzorgen wij ook verbandtrommel service op locatie. Vele bedrijven bezoeken wij jaarlijks om ervoor te zorgen dat ze in geval van ongevallen toch met de juiste middelen en materialen de eerste hulpverlening kunnen verzorgen.
Inmiddels is naast de assortimentsuitbreiding ook de mogelijkheid tot opleiding ontstaan, de verhuur van materialen en de evenementenondersteuning.
Het evenementenondersteuning gedeelte van EHBOservice.eu is sinds 2016 onder een eigen identiteit gaan werken. In het voorjaar is dit onder de naam Medical Event Service verder gegaan.
EHBO-verhuur.nl is er voor de verhuur van materialen indien u op een evenement eens wat extra nodig heeft, of slechts tijdelijk wat materialen nodig heeft en deze niet zelf aan wil schaffen.

Op het gebied van evenementenondersteuning hebben wij een enthousiast, goed opgeleid en gemotiveerd team met eerste hulp verleners voor u klaarstaan.
Naast een passende opleiding hebben onze medewerkers ook veelal een achtergrond uit de praktijk. Hierdoor kunnen ze u voorzien van informatie en hulp bieden gebaseerd op ervaringen uit werkelijke situaties.

Aangezien de hulpvragen ook niet alleen op kantoortijden voorkomen, staan wij ook buiten deze tijden voor u klaar.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Wij nemen uw totale zorg uit handen!

Met vriendelijke groet,

Patrick Loosschilder
Oprichter/eigenaar

EHBO team

De hulpverleners van Medical Event Service zijn oa te vinden voor evenemenenondersteuning in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg. Maar ook in Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Apeldoorn, Zwolle, Weert, Roermond, etc.


Facebook feed

5 years ago
≥ Motorola VHF en UHF portofoons met veel accessoires - Portofoons en Walkie-talkies - Marktplaats.nl

9x gp340 vhf 2x gp340uhf 2x gp380uhf 1x dp??? 1X 6 vaks multilader meerdere losse laders ook nog beschikbaar 21x accu, varierend van nieuw tot bijna op 6x spreeksleutel 12x beveiligingsoortjes doe

5 years ago
FDA or Not FDA… That's the question? | AED-blog

Afgelopen week is er onrust ontstaan op de Nederlandse AED markt, omdat het burgerhulpverleningssysteem HartslagNu (voorheen HartveiligWonen en HartslagNu) blijkbaar klanten had gemaild dat ze hun ... See more

5 years ago
Cardioloog waarschuwt over de levensgevaarlijke risico's van energiedrankjes: „Russische roulette.”

Drink je vaak een van de populaire energiedrankjes? Als dat zo is, moet je dit goed lezen en er even over nadenken. Energiedranken kunnen gevaarlijker zijn dan veel mensen denken.

5 years ago

Zo mooi dat we hierbij mochten zijn.
Het bezoek van onze koningin aan de Noordkade en Blauwe Kei, en wij mochten erbij zijn ter ondersteuning voor de eventuele incidenten.

« 1 of 3 »