Bedrijfsfeest ondersteunen

Bedrijfsfeest ondersteunen

Categorie : Geen categorie

Bedrijfsfeest en open dag.

Afgelopen weekend zijn we naast de bekende festival inzetten ook aanwezig geweest bij meerdere bedrijven voor ondersteuning bij een bedrijfsfeest en open dag.

Een open dag werd door ons ondersteund, vanwege de grote opzet van het evenement, maar ook omdat de eigen BHV’ers deze dag zelf feestelijk mee wilde maken.
Aangezien een deel van het industrieterrein afgesloten was, hebben wij naast een EHBO team ook verkeersregelaars geregeld om deze dag goed te laten verlopen.
Bezoekers hebben uitgebreid de mogelijkheid gehad om rond te kijken en te ervaren wat er gemaakt werd. 
Daarnaast was er voor de kleinere bezoekers ook nog het nodige geregeld, springkussens, knutselen etc.

Een bedrijfsfeest was als afsluiting van een heel feestweekend, waar op deze slotdag nog eens uitgebreid gevierd werd hoelang het bedrijf al bestaat. Dit werd gedaan met meerdere optredens van bekende artiesten, voldoende eten en drinken en een hoop gezelligheid.
En ook hier was aan de kleintjes gedacht met tal van activiteiten.
Dit feestje hebben we met een EHBO team ondersteund, waar gelukkig alles rustig verlopen is.

U ziet, het zijn niet alleen festivals en feesten waar we te vinden zijn, maar ook bedrijfsfeesten, open dagen, sport evenementen etc. verzorgen wij de ondersteuning.

Wilt u meer informatie of wij ook uw bedrijfsfeest of open dag kunnen ondersteunen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Of kijk hier voor meer informatie.

 

 


Facebook feed

3 years ago
Unity

Combineren van drugs is altijd riskant, maar sommige combinaties zijn echt een no go. MDMA en antidepressiva bijvoorbeeld. Waarom? Lees het in De Bijsluiter (een campagne van VICE Nederlandin ... See more

3 years ago
Trimbos Red Alert | Thuisbezorgd

Oranje pil met breuklijn en logo thuisbezorgd.

« 3 of 3 »